Дочки артистки студії "Квартал 95" Олени Кравець Маше майже 17 років. Дівчина вже давно самостійна, вона живе окремо квартирі з подружкою і ось-ось закінчила школу. Маша вже спробувала себе в моделінгу, а ще вона активний користувач Instagram, де радує фоловерів яскравими моментами з життя. Правда, робить це не дуже часто. Так, в цей раз красуня показала миле фото з червоної доріжки власного випускного вечора.

Як видно, на випускний Маша прийшла в довгому білому платті в строкатий горох, а свій образ доповнила чорними елегантними босоніжками на підборах. Цей наряд підкреслив її юність і свіжість і справив фурор серед передплатників. Волосся красуні розпущені і акуратно покладені, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до кадру Кравець-молодша написала: "Буду згадувати шкільні роки з шаленою теплотою. @novopecherska_school, ще раз спасибі за все!". Шанувальники не пройшли повз і почали засипати красуню компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Олена Кравець відверто зізналася, чому її дочка з'їхала від батьків.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець із "Квартал 95" вперше показала своїх близнюків.

Також портал "Знай.uа" писав, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" розбурхала свіжими фото.