Чим далі, тим сильніше складається відчуття, що 2020 рік – найбожевільніший в історії людства. Черговий скандал за відверто дивним звинуваченнями стався з відомим актором Тімоті Шаламе. У пресі опублікували знімки актора з новою дівчиною. Пара спокійно відпочивала в Мексиці, на фотографіях зображені їх пристрасні поцілунки і обійми. Проте в нинішніх реаліях навіть цього достатньо, щоб роздути скандал.

Американський Twitter підірвала критика відомого актора за те, що він… Займається сексом в період криз! І справді, де це бачено, щоб в епоху протестів, пандемій та інших проблем люди вдавалися до плотських утіх? Це ж “нечувана подія”, з-за якого бідному Шаламе і його обраниці зіпсували відпочинок.

"Феміністки з Твіттера звинуватили актора в тому, що він займається сексом, коли в світі вирує пандемія, проходять протести за права чорних, а в Ємені взагалі криза! Як він взагалі може?!", - іронізує канал МДК в Telegram

В Твіттері звинуватили актора в тому, що він займається сексом під час пандемії коронавіруса, протестів Black Lives Matter, і навіть Єменського кризи. Здавалося б, яким чином це стосується особистого життя Тімоті Шаламе і його дівчини? Однак деякі люди впевнені, що під час криз сексом займатися не можна. Втім, пора внести близькість до карантинні обмеження, адже таким чином порушується соціальна дистанція.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа публікував топ завидних наречених України, про яких мріють всі чоловіки.

А Віктор Павлік розповів Знай.uа як відгуляє весілля і чому не покличе зіркових колег.

Також племінниця Софії Ротару Sonya Kay розповіла про свою незвичайну весіллі в умовах карантину.