Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість після тривалої самоізоляції через коронавірус вирушила на веселу прогулянку в парк розваг, де відкрила у себе нові таланти. Так, артистка приміряла ніжно-рожеве платтячко, а образ доповнила грайливою зачіскою у вигляді двох хвостиків. Красуня зізналася, що виграла милі м'які іграшки Спанч-Боба, сірого ведмедика і Свинки Пеппи завдяки тіру, 60 раз потрапивши в ціль.

Не подарували, настріляла 🤪🔫 60 влучень, із 64 (АК47) 🤪🤪🤪 хочу тепер снайпера зіграти🙈😊😊😊 поділилася радістю Гросу

Фолловери залишилися в захваті: "Небезпечний жінка ви однак Аліна)))) Пеппу не задуши в обіймах після розстрілу)))", "У мене вдома лежить точно такий Губка Боб😂😂😂", "Казкове дитинство 🥺", "В дитинстві хотіла бути дорослою, а тепер дитинкою", "Куля Аліни снайпера потрапить точно в чоловіче Серце !", "Клас 👏👏👏", "Така прикольна😍😍".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.