Відома турецька акторка Пелін Карахан, яка отримала всесвітню популярність після виходу в світ серіалу "Величне століття", де зіграла роль доньки султана Міхрімах, оприлюднила унікальну світлину, де явилася шанувальникам свою струнку фігуру.

Відповідне фото з'явилося на Instagram-сторінці знаменитості, де вже остання встигла зібрати понад чотири мільйони підписників.

Так, на фото, яке виповнене в чорно-сірих тонах, турецька зірка позує в стильному літньому платті довжини міні. Свій образ актриса доповнила актуальними босоніжками і непомітними аксесуарами.

Пелін Карахан, фото з Instagram
Пелін Карахан, фото з Instagram

Варто зауважити, що користувачам таке миле фото сподобалося – про це свідчать сотні лайків, а також коментарі стосовно того, що вона просто прекрасна.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ноги від вух", "Неймовірна", "Приголомшливо виглядаєш, Міхрімах", "Гарна фігура", "Фото вогонь!", - коментують фото шанувальники Пелін.

Фото з допису знаменитості

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, актриса серіалу "Величне століття" знялася у відвертій фотосесії: вже не скромна Міхрімах.

Як повідомляв портал Знай.uа, неймовірна донька султана Міхрімах з "Величного століття" похвалилася своїми мандаринками.

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі зачарувала шанувальників сліпучою усмішкою.