Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила пікантний кадр, на якому позувала в стильній сукні яскраво-червоного кольору. Так, хитрий вітер підняв поділ красуні і засвітив її стрункі ніжки, а також тату у формі квітки. Сніжана також зазначила, чому обожнює червоний колір, і, як виявилося, не все так просто.

Total RED❤️ Щастя в дрібницях👇🏻 найголовніше в житті - ЛЮБОВ❤️ Вівторок - день Марса ( день червоного кольору)❤️ Червоний - улюблений колір мого КОХАНОГО❤️ Через 2 роки, я одягла своє улюблене червоне плаття! Заслужила❤️ Ну і звичайно ж - #яжеЅнежномать❤️ Всім ❤️

Фолловери залишилися в захваті: "👍 дуже гарна сукня, така легесенька, Вам пасує, Ви в ній така гарнюня❤️ обожнюю червоний колір. Гарного Вам дня!!!", "У мене з моїм коханим теж червоний улюблений колір ❤️🔥", "Вай,красиво😍", "Як же шикарно ❤️", "Красуня 🖤", "❤️❤️❤️ Сніжана, ти шикарна👌🏼💃🏻😍", "Красиве плаття. Таке літнє, легке! 😍👍". Супер!) Зловити такий момент, момент легкості, коли сукня просто парить))) Чудового дня!) ♥️", "ЯК Мері Поппінс! ❤️😍❤️".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Сніжана Бабкіна виставила трепетний кадр, відпочиваючи з чоловіком посеред зеленого саду у Львівській області. Так, красуня вирішила поміркувати на тему реінкарнації і заспокоїти самотні серця, які ще не знайшли своє кохання. Артистка наголосила, що вірить в незвичайну теорію - кожен з нас прийшов у цей світ не сам, а з парою, однак не варто переживати, якщо поруч все ще немає "тієї самої" людини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.