Творцям "Володаря перснів" потрібні "дуже волохаті люди з відсутніми кінцівками" для нового серіалу.

Продюсери нового телешоу "Володар перснів" шукають людей з незвичною зовнішністю для нової адаптації Amazon Prime до фантастичних романів Толкіна. Про це пише Dailystar.

Продюсерська компанія нового телевізійного серіалу випустила вельми незвичайну рекламу з метою залучення нових зірок для участі в шоу.

На кастинг запрошують "андрогенних чоловіків і жінок, волохатих людей будь-якого віку і етнічних груп, циркових артистів, які вміють жонглювати та кремезних злісних байкерів, з головами всіх форм і розмірі" на роль орків.

Актори, які відповідають дуже специфічним вимогам, - це ті, у кого "сильний прикус, опіки обличчя, довгі худі кінцівки, глибокі вилиці, зморшки на обличчі, шрами від прищів, вуха, що стирчать, опуклі носи, маленькі очі, великі очі, худі особи, яким бракує кінцівок".

орки, фото:New Line Cinema
орки, фото:New Line Cinema

Ззначимо, що в оригінальній трилогії фільмів орки були першими піхотинцями армій Темних Лордів. Фізично вони були невисокого зросту і гуманоїдної форми з розтягнутою шкірою.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Уже відомо, що зйомки шоу обійдуться в 1 мільярд доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Amazon купив франшизу "Володаря Перстнів", вийде 5 сезонів серіалу

Як повідомляв портал Знай.ua, Толкін мав рацію: розкрито таємницю авторства знаменитої поеми Беовульф

Також Знай.ua писав про культового письменника ,Джона Толкіна, автора книг "Володар Кілець".