Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість після тривалої самоізоляції через коронавірус вирушила на веселу прогулянку по Москві, примірявши жіночне платтячко гірчичного кольору, доповнивши образ клатчем і широким поясом. Так, артистка зізналася, що зазвичай вибирає вбрання саме під колір настрою, і сонячний день не став винятком.

🍋🍌🌻🐣🐝🧀🐯🙌🛵💛🍳 Колір одягу і настрою сьогодні такий🧇🍯🥇🚕🌅🔑🌙🌟☀️ А ви що?))) покажіть смайлами🤪

Фолловери не пройшли повз: "схожа на ляльку Барбі, дуже красиво , красуня🔥💕", "Помаранчевий настрій! Фото клас!", "Яка красуня , плаття чудове😘", "Красатуля😻😻🔥", "схожа на ляльку Барбі, дуже красиво , красуня🔥💕", "Аліна ви з кожним днем тільки краще і красивіше стаєте.❤️🔥", "Обожнюю Вас Аліна 💜💜💜💜❤️❤️❤️♥~♥", "Шикарна красуня❤️❤️❤️❤️", "Відмінні фото, колір сукні супер👍", "Дуже красива фотографія 😍 клас", "Яка класна фотографія, мені дуже подобається".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.