Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала трепетний кадр, на якому її коханий, латвійський баскетболіст Яніс Тімма ніжився коло красуні біля басейну. Так, артистка трепетно привітала бойфренда з 28-річчям 2 липня, зізнавшись, як закохані збираються провести таке важливе свято дня них.

Варто відзначити, що у коханих досить велика різниця у віці - цілих 9 років (Анні виповниться 38 16 грудня). За словами виконавиці, пара збирається відсвяткувати скромно посидіти в затишному ресторанчику тільки вдвох.

Сьогодні буде чудовий вечір . В тихому ресторанчику . Тільки ти і я ... #justatwoofus ❤️ поділилася емоціями Сєдокова

Фолловери не пройшли повз: "чи Це не щастя, коли удвох можна навіть помовчати з задоволенням 😍", "Улюблена пара❤🙏 будьте щасливими😘😘😘", "Така чудова ви пара 👌", "А йому не боляче було тату на все тіло робити 🤔🤫", "Дай Бог вам щастя!🙏🏼", "Заздрю білою заздрістю❤️", "Вечір удвох це чарівно❤️", "Круто 😀 ❤️❤️❤️", "Це найважливіше проведення часу, разом🥰".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Седокова сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.