Відома українська співачка, акторка студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Незважаючи на те, що малюкові 1 червня виповнився лише місяць, молода мама вирішила не засиджуватися в декреті, відправившись на репетицію "Жіночого кварталу" у компанії улюблених колег. Краща подруга красуні, акторка Марта Адамчук принесла фотоапарат, роблячи для дівчат розкішні кадри, а Віра, позуючи в сукні з квітковим принтом, вийшла у Марти особливо ніжною та жіночною. Знаменитість за час вагності відростила волосся і вирішила дізнатися у шанувальників, стригтися їй чи ні.

Стригтися чи не стригтися? Ось в чому питання;))) Фото @marta_adamchuk 📸💜

Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Мені так подобається💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋", "Віра, ви дуже гарна! На цьому фото схожі на Дрю Беррімор🤩", "Якщо дуже хочеться ,то тільки 1см))", "Не треба так дуже гарно, і дуже ніжно", "Стригтися)", "Не стригтися, так дуже красиво! 👍👍", "Тільки не стригтися будь ласка🙁🙁тобі і так дуже красиво😍😍😍але це твоє волосся,і тобі вирішувати що з ним робити🤗", "Вам все личить❤️❤️", "Якщо волосся росте добре то так , а так я б не стриглася,волосся можна заплести або підібрати".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.