У суботу, 4 липня, вийшов 19 випуск кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-2", який розпочався з цікавого конкурсу. У ньому учасники поділилися на дві команди. Влад став капітаном "червоних" і взяв до себе в команду Сашу, Едіка і Юлю, а Віктор – "синіх", вибравши Женю та Давида. Учасникам потрібно було приготувати авторські ковбасні вироби. Меню повинно складатися з 5 страв, з різними видами ковбас або сосисок. Про це повідомляє пресслужба СТБ.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Так, до кожної страви потрібно було приготувати оригінальний соус, а гарніри – не обов'язково. У результаті, команда "червоних" більше здивувала професійних суддів.
На битву чорних фартухів потрапили: Давид, Віктор, Едік і Женя.
Кулінарам потрібно було вибрати собі по одній чорній коробці, в якій знаходилися монопродукти, які ми звикли бачити в закусках, салатах, основних стравах і супах. Однак, їм належало зробити зі звичайних продуктів кондитерський шедевр. Євгену попалося солоденьке з картоплі, і він вирішив готувати панакоту. Едуард готував з кореня петрушки цукати. Давид — із ріпи, а Віктор займався приготуванням страви з капусти.
Також до конкурсу приєдналася й Ольга Мартиновська, яка приготувала шарлотку з баклажанів, чим здивувала учасників.
Тарт з ріпи, який готував Давид, не дуже сподобався суддям. Страву Едіка теж неоднозначно оцінили, а ось страва Євгена всім дуже сподобалася. Десерт з капусти, який готував Віктор, отримав багато зауважень. В результаті, йому довелося покинути кулінарне шоу.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво показав фото зі спортзалу.
Як повідомляв портал "Знай.ua", судді "Мастершефа. Професіонали-2" не пробачили улюбленця глядачів халтури.
Також "Знай.ua" писав, що учасники "МастерШеф. Професіонали-2" втерли носа кулінарам минулого сезону.