Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже тривалий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео в своєму Instagram. Так, в цей раз співачка показала у соцмережі, як перетворилась із огидного каченяти в крилатого лебедя.

Седокова // instagram.com/annasedokova/
Седокова // instagram.com/annasedokova/

"Я жінка, яку всі хочуть. Володіти, дізнатися, помацати, одружитися, бути матір'ю дітей, поговорити, дізнатися", - почала свій пост Ганна.

При цьому вона вказала, що так було не завжди. Зокрема, за словами артистки, у школі вона була гидким і нікому не потрібним каченям. Вона часто дивилася на красивих дівчаток і мріяла стати як вони, мати все, що є у них. Седокова зізналася, що розплітала свої нескінченні кіски, цілувалася з помідорами і все чекала свого принца.

"Коли ж він прийде, а краще приїде на мерсі і врятує мене. Він так і не приїхав. Потрібно було щось робити. І я почала вчитися. У 21 рік, після народження дитини, я зробила ліпосакцію. Мені говорили, що я жирна. Що я не жіночна і товста. Я вирішила, що разом з жиром піде і невпевненість в собі. Жир незабаром повернувся, невпевненість нікуди не йшла. Тільки тепер я думала, що якщо навіть це не допомогло, значить я прокажена. Я не звинувачую нікого. Тільки себе. Але все так само продовжувала мріяти. І діяти. Зараз, через майже 15 років я красива, сексуальна, бажана і впевнена в собі жінка. Я вибрала гідного чоловіка, а він вибрав серед тисяч мене", - зазначила співачка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Анна Седокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Седокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".