Жінка на ім'я Олеся Сазикіна, яка заявляє, що є колишнім продюсером відомого коміка Гаріка Харламова поділилася інформацією про добовий заробіток артиста.

Варто також нагадати, що зірка шоу Comedy Club нещодавно публічно оголосив про розлучення з акторкою Христиною Асмус через 8 років законних стосунків. Однак причину поки Христина і Гарік ретельно приховують.

Харламов і Асмус, фото: Instagram
Харламов і Асмус, фото: Instagram

Раніше Сазикина заявляла, що все через кепський характер Гаріка. Нібито чоловік регулярно зривав зйомки, скрізь запізнювався і любив побурчати. На цей же раз Олеся вирішила озвучити заробітну плату Харламова, яку той отримує за один знімальний день. Як виявилося, мова йде про 750 тисяч рублів (280 тис. грн.). Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

"Гарік розкошує, жирує і виглядає дуже неприродно для чоловіка. Ми один одному оголосили баттл", - заявила Олеся в розмові з російськими журналістами.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Сам Харламов трудовий зв'язок з Сазикіною заперечує. Раніше він заявив, що не готовий до появи нових фекових представників, тому з упевненістю помічає – характер у нього дійсно не з кращих. Більше того – він страждає на десятки різних фобій, але нічого з цього не може стати причиною розпаду сім'ї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 32-річна Асмус розкрила секрет вічно молодого обличчя: "Не була у косметолога 10 років".

Як повідомляв Знай.uа забула про розлучення? Дружина Харламова Асмус роздяглася і "злила" оголені фото з ванної.

Знай.uа писав, Віторган зганьбив свою доньку "голим" відео – сидить без трусів.