Співачка і учасниця дуету "НеАнгели" Вікторія Смеюха розповіла, як пережила зраду нареченого, з яким вже була заручена. Зірка в свої 34 роки ще не була заміжня і після зради стала більш обережною з чоловіками.

В інтерв'ю Знай.uа Віка зізналася, чи пробачила колишнього бойфренда за зраду.

Віка Смеюха (НеАнгели), фото з Instagram співачки
Віка Смеюха (НеАнгели), фото з Instagram співачки

Артистка не любить виставляти напоказ особисте життя, але це зворотний бік публічності. І якщо вона вже повідомила про майбутнє весілля, то не коментувати подальші події через зраду нареченого вона теж не може.

"Я відчула весь можливий спектр емоцій: мені хотілося і жаліти його, і сміятися над ним, його дурістю. Мені хотілося змінити своє життя кардинально. Звичайно, я переживала, плакала, молилася. Сьогодні я знайшла в собі сили пробачити і відпустити, але тоді біль від зради була дуже глибока і довіра дуже підірвалася. Озираючись на пройдений шлях, розумію, що зараз мені потрібні чесні й довірливі стосунки", - поділилася Смеюха.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Віка Смеюха (НеАнгели), фото з Instagram співачки
Віка Смеюха (НеАнгели), фото з Instagram співачки

Віка зазначила, що вже готова до нових стосунків: зрілих і усвідомлених, в яких буде вірність, любов, взаємодопомога і підтримка один одного.

Також вона розповіла, з яким чоловіком хотіла б побудувати сім'ю.

"Біологічно і психологічно здорова жінка шукає сильного самця, з яким можна розслабитися, не нести на плечах всю тяжкість світу, а виконувати свої основні призначення – стежити за сімейним вогнищем і продовженням роду. Навіть якщо вона відноситься до стосунків як до інтриги, як до гри – підсвідомо вона буде шукати найкращого і нацсильнішого обранця, - впевнена зірка. - Продовження роду – потужна програма, яка визначає вибір жінки. "Кращий і сильний" означає "здатний любити, піклуватися, матеріально забезпечувати". Тому, безсумнівно, чоловікові важливо бути добувачем, героєм – саме так він реалізовується: кожен зліт кар'єрними сходами – це його точки зростання, впевненість і грунт під ногами. Я хочу будувати сім'ю саме з такою людиною з великої літери – кращим і сильним!"

Нагадаємо, раніше Віка з "НеАнгелів" привідкрила завісу особистого життя: про заміжжя і шлюбний контракт.

Також Знай.uа склав топ найсексуальніших українських "холостячок", про яких мріють всі чоловіки. Віка з "НеАнгелів" - одна з найбажаніших наречених.

Раніше Вікторія Смеюха розповіла, на який експеримент зважилася на відпочинку.