8 липня, свій День Народження відзначила б Жанна Фріске. Відомій російській співачці виповнилося б 46 років. Однак, на жаль, життя Жанни обірвалося на самому злеті.

Сьогодні її поминають багато людей – як рідні, так і прихильники.
Сестра Жанни Наталія Фріске була однією з перших, хто згадав про День Народження покійної зірки. “Сьогодні 8 років, як не стало нашої бабусі й День Народження моєї донечки. З Днем Народження, люба моя”, написала Наталя. Сестра і батьки Жанни кожен рік ходять на її могилу, щоб вшанувати пам'ять. Сестра Фріске зазначає, що саме там відчуває саму близьку зв'язок з померлою зіркою.

Наталя та Жанна Фріске
Наталя та Жанна Фріске

Також про Фріске згадав і її близький друг Влад Лісовець. Він зняв відео, де подорожує з “картонній Жанною” по місту. Фанати просто плакали, коли бачили зображення Фріске. Краща подруга Жанни, екс-солістка “Блискучих” Ксенія Новікова також не забула про сумне свято. “З твоїм днем, Жаннусик”, написала вона.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, вдівець Шепелєв зізнався, як виховує сина Фріске.

Як повідомляв портал Знай.ua Рудий з "Іванушек" показав ексклюзивні архіви з покійною Фріске

Також Знай.uа писав, батько Фріске після загибелі дочки опинився у борговій ямі, пристави не дають дихати