Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав незвичайне фото, позуючи на розкішному чорному коні. Так, артист вирішив урізноманітнити сонячний літній день, займаючись верховою їздою і ставлячись до захоплення дуже серйозно - чоловік не забув про шолом. Також 44-річний Максим зміг похвалитися підтягнутим тілом, примірявши облягаюче поло темно-синього кольору.

Поскакав на казковому коні 😎🏆 пожартував Галкін

Фолловери залишилися в захваті: "Макс,ти такий крутий,що Тобі і кінь не потрібен )", "Принц на чорному коні...", "Макс в такій шикарній формі ?вас Алла Борисівна не балує смачненьким?)вона до речі теж добре виглядає ?як ви себе підтримуєте ?чим харчуєтеся ?", "Краса👍, як принц на коні👌", "Ого го!!!👍😇🙏🥳❤️❤️❤️❤️❤️", "Краасеень👍🙏🤗", "Так, карантин вас обійшов стороною. Це точно! Гарного проведення часу👍", "Дуже красиво 😍", "До любої королеви)💕".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Максим Галкін виклав трепетне сімейне відео, вперше показавши 56-річного брата Дмитра і його сім'ю. Так, артист зізнався, що поки їхав по роботі з Москви на 3 дні, рідні та близькі влаштували йому сюрприз. Донька Ліза і дружина Алла навіть зняли на відео, як вся родина чекає зіркового тата вдома, гріючись біля багаття.