Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Емір-Рахмана.

Так, щасливі батьки на честь Дня сім'ї, любові і вірності 8 липня поділилися особистим фотоархівом - випискою з пологового будинку 23 червня. На знімках сім'я не може відвести очей від їх нового члена, цілуючи і підтримуючи один одного, а от обличчя малюка Джамала поки приховує від чужих очей.

Aile. Родина. Family ⠀ Виписка 23.06.2020 ⠀ Дякую за світлини чудовій Яні, яка була зі мною в такі інтимні моменти поділилася радістю Джамала

Фолловери залишилися в захваті: "Які ви ❤️❤️❤️❤️", "Які ви гарні й солодкі😍 Сил і здоров'я вам💕💕💕", "господи, це так неймовірно! Все це доводить мене кожен раз до сліз😭😭😭", "Гарна сім'я👍👍дай Аллах вашій родині щастя і здоров'я 🌹🌹🌹", "Дуже мило,ви чарівні...із святом вас💟", "Безцінні моменти!! Любов❤️", "💐💐💐які ж ви щасливі! ❤️❤️❤️ Нехай і надалі у Вашій родині живе любов та гармонія! ☺️".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.