Переможниця десятого сезону романтичного реаліті "Холостяк" Даша Ульянова зізналася, що не так давно у неї було кілька романів з одруженими чоловіками. Про це вона розповіла ведучій Нового каналу Ганні Олицькій на YouTube.

"Наприкінці навчання в університеті мені захотілося хорошого життя. Я хотіла зустрічатися з заможним чоловіком, розповідати подружкам про наші таємні зустрічі... На останньому курсі почала їздити в Київ кожні вихідні, там познайомилася з чоловіком. Йому тоді було 35 років, а мені 20", - поділилася Даша.

Красуня сказала, що різниця в віці її не бентежила, так як вона була дуже закохана.

"Це було моє перше кохання. Але я не могла ні зателефонувати, ні приїхати, ні просто поспати з ним разом. Усі ми хочемо бути коханими... Коли рожеві окуляри злетіли, зрозуміла, що я нещасна коханка", - заявила переможниця "Холостяка".

Ульянова і Олицька, скріншот з відео
Ульянова і Олицька, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Потім дівчина поїхала на заробітки у Китай, подорослішала, почала сама заробляти на себе. З часом вона зрозуміла, що розлюбила того чоловіка, але наступила на ті ж граблі.

"Мій наступний чоловік теж був одружений – він приховував свою дружину, але мені все і так було зрозуміло. Він теж був старший за мене, не атлетичної статури, з животиком, але я не звертала на це уваги. Мене підкорила його чоловіча харизма – пожартує, і я відразу сміюся. Врешті-решт, ці стосунки теж зійшли нанівець", - підсумувала Ульянова.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Ульянова висловилася про наболіле після перемоги на "Холостяку".

Як повідомляв портал Знай.uа, переможниця "Холостяка" Даша зізналася у новій закоханості.

Також портал Знай.uа писав, що Макс Михайлюк не приховує чергову кохану.