Про вагітність заявили дві учасниці реаліті "Від пацанки до панянки" Влада Роговенко та Аліна Шевченко, а тим часом ведуча тревел-проекту на Новому каналі Аліна Мисечко вже стала мамою справжнього богатиря.

"Я не збиралася приховувати вагітність, просто так вийшло, — посміхається ведуча Нового каналу. — Коли дізналася, що чекаю дитину, не було внутрішнього бажання виставляти це напоказ. У мене до дев'ятого місяця був токсикоз, але при цьому я все одно добре виглядала, працювала, їздила на фотосесії. Просто з серпня до Нового року живота не було видно, тому ніхто і не здогадувався. А коли вже хотілося гуляти в парках, знімати сториз і розповісти про те, що ми з чоловіком чекаємо поповнення в родині, розпочався карантин".

Аліна Мисечко, прес-служба Нового каналу
Аліна Мисечко, прес-служба Нового каналу

Свого первістка Аліна народила в символічний день — День матері, який відзначався в цьому році 10 травня. Свого сина ведуча назвала Артемом, він — справжній богатир, при народженні важив 4,1 кг, а його зростання було 54 див. Забирати Мысечко з пологового будинку приїхали не тільки чоловік, батьки і брат, але і її новоканальские колеги.

Аліна Мисечко, прес-служба Нового каналу
Аліна Мисечко, прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"З-за карантину в пологовому будинку я була одна, і після народження малюка не збиралася влаштовувати ніяких вечірок, — зізналася ведуча "У кого більше?". — Але мої колеги і друзі з "У кого більше?" Оля Манько і Макс Узол зробили мені сюрприз і приїхали на виписку! Я спеціально нікому нічого не говорила, чекала тільки рідних, але мені було дуже приємно їх бачити".

Аліна Мисечко, прес-служба Нового каналу
Аліна Мисечко, прес-служба Нового каналу

Сьогодні синові Аліни рівно два місяці. І йому є чим похвалитися.

"Малюк агукає, прикольно посміхається. Плаче зі слізками… Ось такі у нас мамські досягнення, — сміється Мисечко. — Він дуже любить плавати у великій ванній з надувним кругом на шиї — у нього це прикольно виходить".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тоня Матвієнко розповіла, як встигає поєднувати материнство зі сценою.

Як повідомляв Знай. ua, у Мелітопольському пологовому будинку жінок поставили "на лічильник".

Також Знай. ua писав, що тернополянкам дозволили народжувати з чоловіками.