Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Так, в цей раз красуня показала кілька кадрів в соцмережі, на яких можна побачити її спекотне дефіле на Київському морі.

Як видно, Альона відображена посеред дощовою набережній, за її спиною видно густі грозові хмари, а сама вона ніби намокла вже. Перед камерою модель з'явилася у відвертому вбранні – на ній короткий білий топ на тонких бретельках і рвані джинсові шорти, які вона розстебнула, оголивши білі труси. Волосся дівчата розпущені і зачесане назад, а на її обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. В підписи до фотографій Омович написала: "Мені здається чи на цих фото якась особлива атмосфера? І по класиці 1 або 2?". Фолловери не пройшли повз, вони в захваті від нової публікації моделі, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.