Американський актор Джон Траволта повідомив про смерть своєї дружини Келлі. Про це він написав у соцмережі Instagram в понеділок, 13 липня.

"З дуже важким серцем я повідомляю вам, що моя прекрасна дружина Келлі програла свою дворічну боротьбу з раком молочної залози", — написав актор.

Джон Траволта подякував лікарів і медсестрам онкологічного центру, які боролися її життя, а також всіх близьких і рідних, які були поруч з нею. Актор також повідомив, що збирається приділити час своїм дітям, які втратили матір.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Актор повідомив, що його дружина Келлі пішла з життя після двох років боротьби з раком грудей. Їй було 57 років.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

За словами представника сім'ї, Келлі боролася з раком два довгих роки, однак страшна хвороба взяла верх. Відзначимо, що вона офіційно не оголошувала про свою недугу, тому це стало шокуючою несподіванкою для шанувальників артистки.

"Вона була яскравою, красивою і люблячою душею. Її родина просить вас зрозуміти їх потребу в самоті через події", – додав представник.

Келлі Престон, як і чоловік, була відомою актрисою і моделлю. Вона знімалася в таких фільмах, як "Від заходу до світанку", "Служителі диявола" і "Біжи".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Траволта пригадав найкращий танок з принцесою Діаною: хвилююча мить.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також Знай.ua писав, Кейт Міддлтон зізналася, як її "радує" принц Вільям: "Він дуже добре робить...".