Голлівудський актор Джон Траволта розповів про один з найбільш хвилюючих моментів у його житті — танець з принцесою Діаною. Однак цей епізод життя актора оповитий таємницями.

Голлівудський актор згадує, що нічого не знав про майбутній урочистий прийом в Білому домі, який відбувся 9 листопада 1985 року. Вечір організував Рональд Рейган і його дружина. Саме на цей прийом запросили британську королівську сім'ю.

Джон Траволта та принцеса Діана
Джон Траволта та принцеса Діана

Зазначається, що американський президент спеціально влаштував урочистий прийом на честь принцеси Діани та принца Чарльза. Рейган запросив відомих американських акторів на захід, серед яких опинився молодий і перспективний Джон Траволта.

Принцеса Діана на прийомі у Білому Домі
Принцеса Діана на прийомі у Білому Домі

Діана хотіла потанцювати з відомим радянським артистом балету Михайлом Баришниковим, але замість нього вийшов Траволта.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Хоча актор запевняє, що нічого не знав про танці з принцесою. Дружина президента Ненсі Рейган запевняє, що особисто підходив і просив потанцювати знаменитість з Діаною. Дворецький королівської пари Підлогу Баррелл вважає, що це було зроблено з політичних мотивів.

Однак голлівудська зірка ділиться щирим захопленням від знайомства з неймовірною і харизматичною принцесою, яка чудово танцювала. Він постарався згадати шкільні уроки вальсу і зачарувати королівську особу.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі покинули Єлизавету II напередодні Різдва

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл і принц Гаррі порушили головну традицію Різдва

Також Знай.ua писав, Кейт Міддлтон зізналася, як її "радує" принц Вільям: "Він дуже добре робить...".