Меган Маркл та принц Гаррі знову порушили королівську традицію своєю різдвяною листівкою, пише Dailycaller

Герцог і герцогиня Сассекські планують включити фотографію своєї маленької сім'ї на цьогорічне королівське привітання з Різдвом, і, як повідомляється, вони включатимуть фотографії Маркл, Гаррі, сина Арчі та колишньої актриси - мами Меган - Дорії Рагланд.

"Гаррі і Меган хочуть, щоб деякі їх зображення на Різдвяній листівці відображали, що Дорія є значною частиною їхньої родини та виховання Арчі", - повідомляє джерело з "підбору сімейних фотографій".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Меган Маркл та принц Гаррі приєднуйтесь до соціальних медіа з кількома неймовірними кадрами.

"Це розрив з протоколом від традиційних королівських різдвяних листівок, які історично не включали бабусь і дідусів. Наприклад, батьки Кейт Міддлтон Керрол Міддлтон та Майкл Міддлтон - ніколи не з'являлися на жодному із зображень їх різдвяних листівок", - додає джерело.

Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty
Меган Маркл і принц Гаррі, фото: Getty

Порушення традиції, здається, є загальним місцем для герцогині, яка неодноразово робила це з моменту вступу в королівську родину в травні 2018 року, починаючи від своїх планів на весілля з принцом Гаррі до плану народження з їх першою дитиною.

Нагадаємо, раніше таємне листування Меган Маркл показали усьому світу: що хвилює дружину принца Гаррі

Також "Знай.ua" писав, про різдвяне привітання від монархів: як отримати відповідь-лист від Кейт Міддлтон, Меган Маркл і Єлизавети II