В сім'ї Анджеліни Джолі велика подія! Близнюки Нокс Леон і Вів'єн Маршелін відсвяткували дванадцятий День Народження. Ну а яке ж свято без подарунків? І зіркові батьки вирішили влаштувати похід по магазинах для своїх улюблених дітей. Зрозуміло, такий момент папараці упустити просто не могли.

Анджеліну Джолі разом з сином Ноксом Леоном сфотографували біля виходу з одного з магазинів художніх товарів. Мабуть, близнюки проявляють значний талант до малювання. Крім того, Джолі не забула і про іграшки для малечі. Разом з Ноксом вони також завітали у магазин Soap Plant / Wacko – найвідомішу мережа товарів для дітей у Сполучених Штатах. Зрозуміло, і мама, і син дотримувалися карантину. На їхніх обличчях були спеціальні захисні маски.

Фанати Анджеліни Джолі відзначили її елегантний образ. Для походу за подарунками малюкам вона вибрала темно-синє плаття, розробки відомого уругвайського дизайнера Габріели Херст. На ногах зірки були світлі сандалі від Valentino.


Раніше біля будинку Анджеліни Джолі був помічений мотоцикл BMW, що належить Бреду Пітту. Очевидно, батько близнюків заїхав, щоб привітати їх з Днем Народження. Кілька місяців тому стало відомо, що зіркова пара Пітта і Джолі розлучається.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Однак, судячи з усього, питання виховання дітей вони між собою вже вирішили. Розлучення ще не оформлене офіційно, оскільки цьому заважає пандемія коронавіруса в Сполучених Штатах.

Нагадаємо, Алія Шокат розповіла про роман з Бредом Піттом – "Ніби ти в школі і виявився голим...".

Незважаючи на те, що голлівудський красунчик Бред Пітт вже розміняв шостий десяток, громадськість та ЗМІ все одно буде цікавити його особисте життя. А він досі залишається харизматичним секс-символом Голлівуду.

Як повідомляв портал Знай.иа, Анджеліна Джолі вперше за карантин вийшла на вулицю: як зараз виглядає голлівудська зірка.

Також портал Знай.иа писав, що Анджеліна Джолі і Бред Пітт помирилися заради дитини.