Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Так, в цей раз красуня показала результати пластики, продемонструвавши їх фото в стилі "до і після".

На першій фотографії Альона запам'ятала собі в дзеркало на телефон, вона з'явилася перед камерою в спокусливому образі, демонструючи величезний бюст шостого розміру. Її об'ємну силіконові груди ледь прикриває короткий топік. Волосся дівчини акуратно покладені і прикрашені пов'язкою в тон топу, а на її обличчі яскравий макіяж. На другий архівної фотографії модель позує на вулиці, на ній червоний купальник-бікіні, тут у неї груди нульового розміру. У підписі до публікації Омович розповіла про пластику грудей.

"У МЕНЕ ТЕПЕР ГРУДИ ШОСТОГО РОЗМІРУ😱 А була нульовою 😅 Спасибі величезне за це докторові @dr.ivanchuk 🙌🏻 Якщо ви хочете пишну і красиву груди вам однозначно до нього 👆🏻Хоч цифра 6 і лякає, але зовні розмір силіконових грудей і справжньою дуже відрізняються. Якщо б це була натуральна 6ка вони висіли швидше за все до пупка в моєму випадку🤔😅 до Речі, я зараз хочу виставити в сторіс відео зняті мною з клініки в день операції. Вам це буде цікаво? Так/Ні?", - написала модель. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони – деякі її хейтять, а інші захоплюються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.