Відомий 58-річний американський актор Джим Керрі відверто зізнався, що попри те, що пройшло близько 20 років, він і досі шкодує про розрив з не менш відомою актрисою Рене Зеллвегер, яка і стала "коханням всього його життя".

Джерело: іноземне видання Vanity Fair.

Варто зауважити, що Зеллвегер та Керрі познайомилися на знімальному майданчику "Я, знову я і Ірен" на початку 2000-х. Саме тоді між ними і зав'язався роман, але вже в грудні 2000-го актори розлучилися. Хоча зірки і зустрічалися тільки рік, ці відносини, як з'ясувалося, дуже вплинули на актора.

Вже нещодавно Керрі згадав даний роман у своїй новій книзі "Спогади і дезінформація: роман", назвавши актрису своєю "останньою великою любов'ю". І хоча книга не є мемуарами, а написана в формі художнього твору, сам актор підтвердив, що багато в ній засноване на реальних подіях, включаючи все, що він говорив про Зеллвегер.

"Вона виразно була особливою для мене, дуже особливою, я думаю, що вона прекрасна", - поділився актор на шоу Говарда Стерна.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Джим Керрі та Рене Зеллвегер

Коли ведучий запитав Керрі, чи шкодує він про те, що ці відносини були недовговічними, актор відповів, що ні про що не шкодує у своєму житті.

"Немає речей, про які я шкодую, але я ціную людей, які пройшли через моє життя, за те добро, яке вони мені дали", - зізнався Керрі.

Варто зауважити, що у ранніх інтерв'ю Джим Керрі не раз заявляв, що "не вірить у вічну любов". Сам актор був одружений двічі, у нього також були численні романи з моделями і актрисами, один з яких закінчився трагічно.

У 2015 році він розлучився зі своєю дівчиною Катріона Уайт. А вже через тиждень вона покінчила життя самогубством. В ході розслідування справи на її комп'ютері виявили прощального листа, в якому вона звинувачувала Керрі в "розпусті та вживанні наркотиків".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мелу Гібсону – 64: найкращі фільми голлівудського актора для зимових вечорів

Як повідомляв портал "Знай.ua", карикатура на Зеленського і Трампа вийшла з-під пера Джима Керрі: "Пропозиція, від якої неможливо відмовитися"

Також "Знай.ua" писав, брутальні дідусі: 13 зіркових красенів, які зламали стереотипи про чоловіків