Відома російська артистка, зірка хітів "Я народилася в Сибіру" і "Роза чайна", Маша Распутіна заявила, що дуже незадоволена сучасними співаками, які зараз знаходяться на вершинах хітпарадів, адже вони не тільки не мають голосу, а й таланту.

Про таке вона розповіла для одного з російських видань.

"Там скачуть безголосі і бездумні мавпи. Те, що зараз на плаву, жахливо. Все на низькому рівні. Навіть не треба це розглядати. Знищують в духовному плані нашу молодь. Марія Шукшина добре сказала: "Ми останнє покоління, яке бореться за культуру і за правду, яка повинна бути в душі кожного. Ми ще можемо відрізнити добро від зла. А підростаюче покоління як сліпі кошенята. Зло вони вважають прекрасним. Все перевернулося на 180 градусів", - висловила свою думку Распутіна.

Маша Распутіна

Також артистка розкритикувала сучасний російський кінематограф, зізнавшись, що вже багато років не дивиться фільми, тому що вважає їх абсолютно аморальними:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Уже тридцять років нас знищують в духовному плані. Стан всього, що відбувається викликає антагонізм у будь-якої нормальної і розсудливої ​​людини. Вороги людства говорять: "Якщо хочеш завоювати цю країну і поневолити її народ, виховай їх дітей". А на чому зараз виховуються наші діти? Бездуховність у всьому: і в музиці, і в кінематографі. Російське кіно я взагалі не дивлюся вже років двадцять. Обожнюю Боллівуд, турецькі серіали. Там зачеплена тема моральності, яка в кінці завжди перемагає".

Маша Распутіна

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розкрита справжня причина розриву Заворотнюк з Жигуновим.

Як повідомляв портал Знай.uа, юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала милий знімок з прогулянки.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.