Відома українська співачка та екс-політик Анастасія Приходько, яка народилася в родині шахтаря і журналістки та має брата Назар, який теж співає і пише пісні, оприлюднила унікальну світлину, на якій повстала в образі містичної дівчини.

Відповідне фото з'явилися на офіційній сторінці в Instagram, куди остання полюбляє останнім часом закидати різноманітні знімки.

Так, на фото, яке виконане в темних тонах, артистка зображена в т сукні, яка розщебнута таким чином, що видно лише її плече, на якому чітко можна помітити її татуювання у формі літери "А".

Фото з допису

Щодо користувачів соціальної мережі, то їм дане фото сподобалося – про це свідчать численні лайки та коментарі, в яких стверджується, що вона прекрасна.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Варто нагадати, що не так давно Приходько зі скандалом із залученням поліції Парижа вигнали з Лувру, де остання разом зі своїм продюсером і автором пісень Тіграном Григоряном вирішила зробити кілька унікальних знімків.

Довідка: Приходько була раніше учасницею російській "Фабриці Зірок 7", де зайняла перше місце. Пізніше вона потрапила на російський відбір "Євробачення", який благополучно пройшла, посівши перше місце. Також Анастасія пізніше потрапила в число "Найкрасивіших людей України".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, +1 країна в скарбничку, солістки групи "НеАнгели" Віка Смеюха поділилася новою подорожжю

Як повідомляв Знай.uа Приходько здивувала планами після відходу з політики і зі сцени: "Посаджу всіх...".

Знай.uа писав, співачки Приходько більше немає - зірка пішла в прокурори: "Посаджу, су*а, всіх".