Тетяна Брухунова – 31-річна помічниця гумориста Євгена Петросяна, яка стала його новою коханою. Гуморист навіть розлучився зі своєю дружиною – актрисою Оленою Степаненко після чуток про роман з Брухуновою. Тетяна часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram, і в цей раз красуня показала милі фото, на яких з'явилася в незвичайному образі, і в цікавій локації.

Як видно, Таня відображена в Парку мистецтв Музеон в оточенні пишних білих гортензій. На прогулянку в це прекрасне місце дівчина вийшла у світлій куртці оверсайз оригінального чорного візерунка. Її волосся акуратно зачесане і прикрашені оригінальним чорним обідком, а на обличчі немає макіяжу, але є стильні окуляри. У підписі до фото Брухунова поставила на місце хейтерів.

"Мій «бабусин» стиль обговорюється ось уже два роки безперервно, вихідних і свят. Шановні видання публікують думки псевдостилістів, іноді правда трапляються і справжні, але мало кому відомі, які в один голос волають, що мені потрібні спідниці коротше, побільше стрейчевих маєчок (бажано в стразах) і колготки в крупну сітку. Раніше мене це обурювало, потім дивувало, а тепер веселить. Але пару днів тому раптом посипалися хвалебні статті, з яких випливає, що у мене «свій неповторний стиль» та й взагалі вміння підібрати аксесуари на висоті", - каже Тетяна.

"Все, це мене мало хвилює, але ось у коментарях часто повторюється один і той же питання: вдаюся до допомоги стилістів? Хочу відповісти всім відразу: НІ! Ніколи. Навіть коли я прийшла на «Модний вирок» в якості запрошеної провідною образ для ефіру був продуманий мною разом з командою стилістів передачі. Простіше кажучи, як би кого не шокував, розчаровував, лякав або засмучував мій стиль – нічим не можу допомогти. Але у вас завжди є заповітна кнопка «відписатися»", - додала дівчина.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася в Карлсона, збирається пустувати.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.