Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже тривалий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео у своєму Instagram. Так, в цей раз співачка показала у соцмережі спекотне пляжне фото, на якому з'явилася в спокусливому і навіть войовничому образі, а в підписі до нього запросила фанаток на свій онлайн-курс по сексуальності.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася на вулиці, мабуть, цей кадр був зроблений під час зйомок нового кліпу Анни. Вона впевнено крокує в зухвалому і багатошаровому вбранні, який складається з темних штанів і короткого топа, з якого ледь не випадає пишний бюст. Її волосся недбало укладене і розпатлане вітром, а на обличчі легкий макіяж і стильні сонцезахисні окуляри. У підписі до фото Сєдокова запросила шанувальниць на свій онлайн-курс по сексуальності.

"Ми вибираємо виключно самі. Йти в нове життя або кожен день проживати за старими схемами. Я завжди сміливо крокувала вперед. Своїх дівчат на першому курсі #яЖенщинакоторую хочуть я називаю сестричками. За ці кілька днів ми вже змінилися і змінили своє життя. Жіночність, сексуальність, відсутність нескінченного самокопання і усвідомлення – це те, що приходить до моїм дівчаткам. Почитайте коментарі в каруселі. Вони з нашого чарівного чату. Ви пишете дуже багато в Директ прохань приєднатися, адже ви зважилися. Вся інформація за посиланням у мене в шапці профілю і на сторінці @pavlovskaia_evgeniya. Без нас ви вже пробували, давайте з нами. Я жінка, яку хочуть", - написала співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще