49-річний син української естрадної співачки Софії Ротару Руслан Євдокименко вже декілька днів відпочиває у сонячній Одесі. Швидше за все, музичний продюсер вирішив відпочити на Чорному морі разом з сім'єю. Однак не погребував і зустрітись з "мотобраттями".

Свіжою фотографією з відпочинку Євдокименко поділився з аудиторією на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, син відомої співачки сфотографувався на iPhone разом із своїми однодумцями. Також на фото він відзначив геолокацію - популярний в Одесі пляж "Ланжерон".

"Встреча Братьев ! 😎🔥🎉✌️", - лаконічно підписав знімки син Ротару.

Син Ротару, фото Instagram
Син Ротару, фото Instagram

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Син Ротару, фото Instagram
Син Ротару, фото Instagram

Син Ротару, фото Instagram
Син Ротару, фото Instagram

Варто відзначити, що Руслан виглядає на фото молодшим і задоволеним. На ньому чорна кепка і стильна спортивна куртка.

Кумедним видався кадр, на якому чоловіки виставили свої лисі, гладко вибриті і блискучі, як собачі органи, голови. Ще на одному фото друг Руслана приміряв собі на голову лавровий вінок.

" Ланжерон є пляж в Одесі 😂", "Как на подбор красавцы.Шовковского с Вами нет((Пусть Одесса радует", " Как в анекдоте: "тьфу, что б ты подскользнулся!" 😁", " Все лысые как на подбор😊", - прокоментували кадр користувачі соцмережі.

скріншот з посту Євдокименка в Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше син Софії Ротару похизувався, як відпочиває на морі: "Таки шикарно!" Виявляється, син Софії Ротару є завзятим мотоциклістом. Чоловік позує біля мотоцикла на тлі поля, вкритого соняшниками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Руслан Євдокименко поділився цікавою фотографією, яка відображає всі реалії нашого світу в період карантину через пандемію вірусу. На знімку він зістарив свою зовнішність у спеціальній програмі і у нього з'явилися глибокі зморшки та сива борода. На фото він позує на тлі пальм і океану.

Також портал Знай.uа писав, що Руслан Євдокименко поділився архівною фотографією своїх батьків, ніж зміг дуже зворушити свою аудиторію. На знімку можна побачити Софію Ротару з чоловіком Анатолієм Євдокименком.