Як відомо, в суботу, 18 липня, вийшов 21-й випуск другого сезону популярного кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали". Глядачі нарешті дізналися, хто ж став кращим з кращих і отримав один мільйон гривень. Про це повідомляє пресслужба СТБ.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Так, у фінальному випуск кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-2" за перемогу боролися: Едуард Канарян, Олександр Цвігун, Євген Грибеник, Давид Данієлян і Владислав Ярмаков. Всім учасникам даного проєкту потрібно було показати всю свою майстерність у кулінарії.
Під час першого етапу шеф-кухарі готували страви з тих інгредієнтів, які використовували ще на кастингу. Також до свого набору продуктів учасникам шоу можна було додати ще один інгредієнт.
Нагадаємо, що у Євгена були язички ягняти з пюре з гарбуза та цитрусовими, пюре з батату та желе з тархуну.
У Владислава – качина грудка з обвугленим бананом і зеленим птитимом.
Едуард готував баклажан з йогуртом, маринованими грибами шиітаке і маш бобами.
Давид робив каре ягняти з двома видами пюре нуазет.
Олександр – курячі "трюфеля" з піною з паленої цвітної капусти з цибулею.
Вже у фіналі першими шоу залишили Владислав Ярмаков і Давид Данієлян. Потім, після другого випробування, визначився переможець — на думку суддів, ним став 35-річний Євген Грибеник. Кулінар також отримав довгоочікуваний один мільйон гривень.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, що за один крок до суперфіналу на кулінарному проєкті "Майстершеф. Професіонали-2" учасникам в ході випробування довелося зустрітися зі своїми головними страхами.
Як повідомляв портал "Знай.іа", "МастерШеф. Професіонали-2" підготували останнє випробування учасникам кулінарного шоу.
Також "Знай.іа" писав, що вийшов 20-й випуск популярного кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-2". Учасники проєкту боролися зі своїми страхами і готували страви, які у них не виходили протягом сезону.