Резидент Comedy Club, відомий актор і продюсер Олександр Ревва живе і працює в Москві. Проте він, разом з сім'єю, дуже любить подорожувати. При цьому мова йде не тільки про зарубіжні країни але і про поїздкипо Росії. Одне з найулюбленіших місць Олександра – Санкт-Петербург. Вони з сім'єю бувають тут досить часто. Ревва не забуває ділитися враженнями зі своїми фоловерами в Instagram.


Олександр виклав чергову фотографію про свою прогулянку по Санкт-Петербургу. На фото він разом з дружиною і маленькою донькою насолоджуються прогулянкою по Неві. Сім'я Ревва насолоджується теплим літнім сонечком в північних широтах Пітера. І сам Олександр, і його дружина з донькою – в стильних сонцезахисних окулярах від відомих світових брендів.

“Одне із самих прекрасних і романтичних місць на Землі - Санкт-Петербург” – так підписав свою фотографію Олександр Ревва, додавши до опису смайлик у вигляді сердечка.

Фото всього за 5 годин набрала 77 тисяч лайків, і кілька тисяч коментарів. “Захоплююся людьми в цьому місті! У вас гарна родина!”, “Заї такі”, “ви супер!!!Здоров'я вам усім.”, – так коментували передплатники Олександра запис.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо: "Схопив і не відпускає", - пішли чутки про роман кинутого Харламова з пышноргудой зіркою.

Знай.иа писав - "Буде поповнення" - Артур Пиріжків заінтригував третьою вагітністю дружини.

Олександр Ревва - російський шоумен, комедійний актор, резидент шоу "Comedy Club", співак, більш відомий під псевдонімом Артур Пиріжків. Знаменитість активно веде акаунт у Instagram, де показує не лише робочі моменти, але і свою сім'ю. Нещодавно артист виставив трепетне чорно-біле фото з дружиною Анжелікою, раптово натякнувши на цікаве положення коханої анекдотом про вагітність. Варто зазначити, що пара перебуває у щасливому шлюбі вже 13 років і виховують красунь-дочок - Алісу і Амелію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.иа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.