Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Цього разу красуня показала кілька яскравих літніх кадрів з відпочинку.

На знімках можна побачити, що Альона відображена сидячи на траві, яку перед тим застелила білим покривалом. На пікнік вона прийшла в сексапільному жовтому платті, що ледь прикриває інтимні місця і підкреслює тонку фігуру, а її величезні груди ледь не випадає з декольте. Волосся дівчата розпущені, а на її обличчі легкий макіяж і томне вираз. У підписі до публікації Омович написала: "1 чи 2? Фото зовсім без кольорокорекції, подобається таке? Чи потрібно яскравіше? Сукня @lior_boutique". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Альони – деякі її хейтять, а інші захоплюються.

Раніше ми розповідали, що українська Кардашьян двома фото похвалилася 6-м розміром грудей і показала, як виглядала до пластики. На першій фотографії Альона запам'ятала собі в дзеркало на телефон, вона з'явилася перед камерою в спокусливому образі, демонструючи величезний бюст шостого розміру. Її об'ємну силіконові груди ледь прикриває короткий топік. Волосся дівчини акуратно покладені і прикрашені пов'язкою в тон топу, а на її обличчі яскравий макіяж. На другий архівної фотографії модель позує на вулиці, на ній червоний купальник-бікіні, тут у неї груди нульового розміру. У підписі до публікації Омович розповіла про пластику грудей.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.