Довіра до 34-річної голлівудської актриси Ембер Херд в черговий раз "дало тріщину". У Високому суді Лондона в рамках судового процесу в справі про наклеп стосовно 57-річного актора Джонні Деппа, стали відомі нові подробиці яскравого життя артистки.

Свої письмові свідчення в суді надав Алехандро Ромеро, який є консьєржем тринадцяти поверхового будинку, в якому розташований пентхаус Джонні Деппа в Лос-Анджелесі. Свідок стверджує, що 49-річний Ілон Маск регулярно приходив до заміжньої Ембер Херд. Візити були тільки пізно ввечері, коли Джонні Деппа не було вдома.

Ілон Маск, фото Getty
Ілон Маск, фото Getty

До цього Ілон Маск категорично заявляв, що їх роман з Ембер почався вже після їх розлучення з Джонні Деппом. Однак виходячи з показань Ромеро, все було зовсім не так. Консьєрж стверджує, що Ембер особисто дала Ілону ключ від пентхауса, щоб він мав вільний доступ в апартаменти.

Крім того, Алехандро стверджує, що Ілон і Ембер почали зустрічатися всього через місяць після весілля Херд і Деппа, які одружилися 3 лютого 2015 року.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Джонні Депп і Ембер Херд, фото Getty
Джонні Депп і Ембер Херд, фото Getty

"З березня 2015 року регулярно пізно ввечері, приблизно з 23 до півночі, до пані Херд приходив пан Маск. Під час його перших візитів міс Херд дзвонила мені і просив пропустити його в гараж, а потім — в пентхаус. Після кількох таких візитів вона надала пану Маску пульт для доступу до гаражу і пентхаусу містера Деппа. Думаю, містер Маск відвідував її кілька разів у тиждень, і він завжди приходив, коли містера Деппа не було вдома", - заявив Ромеро в суді.

Крім того, консьєрж стверджує, що на обличчі Ембер Херд 25 травня 2016 року він не бачив ніяких синців, травм або подряпин. Сама актриса раніше стверджувала, що 21 травня того ж року Джонні Депп кинув їй в обличчя телефон під час нібито їх сварки в пентхаусі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, близька подруга Ембер Херд з #Metoo відмовилася захищати її перед судом.

Як повідомляв Знай. ua, Херд "наклав" купу прямо на ліжку, а Депп – вирвав їй волосся.

Також Знай. ua писав, що Джонні Депп згадав дивну витівку Ембер Херд перед розлученням - наклала купу на ліжко.