Українська модель Міла Кузнєцова, яка нещодавно стала новою рекордсменкою країни у номінації "Найбільші жіночі натуральні груди", оприлюднила унікальну світлину, явивши себе у вишуканій сукні.

Відповідне фото з'явилося на Instagram-сторінці дівчини, де вона вже встигла зібрати кількатисячну армію шанувальників.

Так, на знімку уродженка Полтавщини, яка від природи має 13-ий розмір грудей, одягнена в чорну вечірню сукню, прикрашену "золотим" орнаментом. Водночас, біля неї стоїть журналістка Аліна Доротю, яка, ймовірно, брала в неї інтерв'ю та вже незабаром оприлюднить його в мережі.

Фото з допису

"Добре бути дівчиною в рожевому пальто, можна і не в рожевому, але вже не те! Добре бути дівчиною в норковому манто, можна і не в норковому, але вже не те! Добре бути дівчиною в власному авто, можна і в автобусі, але вже не те! Добре б зарплату тисяч так сто, можна і чотири, але вже не те! Так, милі дівчата, я завжди за те, щоб у вашому житті було б ТО!",

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

- підписали віршем дане фото Кузнєцова.

Користувачам мережі дане фото української моделі Plus Size явно припало до смаку. Всього за кілька годин публікація набрала кілька тисяч лайків та не менше коментарів. "My love!", "Повністю згоден... так дійсно виглядає щастя", "Ти просто неймовірно виглядаєш", – пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Міла Кузнєцова стала новою рекордсменкою України

Як повідомляв портал Знай.ua, Міла Кузнєцова похвалилася талантами.

Також Знай.ua писав, Міла Кузнецова з 13-м розміром грудей показала, як готується до турніру ММА.