Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала миле фото в соцмережі, а в підписі до нього поділилася цікавим фактом про себе.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася у себе вдома, вона сидить за столом з чаєм і варенням. Христина чаює в білій футболці, поверх якої накинула стильний бежевий піджак. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж. актриса тримає перед собою ложечку з варенням і з посмішкою на неї дивиться, ніби роздумуючи про щось своє. А ось у підписі до фото Асмус несподівано поділилася цікавим і навіть інтимним фактом про себе, виявляється так роблять не тільки прості люди, але і зірки.

"Таке зі мною буває рідко, але якщо під час походу в супермаркет я дуууууже хочу пити (а список покупок довгий), то я можу відкрити пляшку і попити, не встигнувши віднести на касу. Але після покупки інших продуктів я, само собою, оплачу", - зізналася Христина. Треба сказати, що такий її секретик не сильно здивував шанувальників, адже багато з них теж так роблять, більше того, деякі впевнені, що це не заборонено в супермаркетах. Актрису активно засипають компліментами і словами підтримки в коментарях до фото.

До речі, нещодавно Асмус покрутила задом і поманила за собою. Перед камерою Христина з'явилася на вулиці десь у приватному секторі. На прогулянку вона вийшла в спокусливому образі – на ній чорна блузка і коротенькі пошарпані шорти, які ледве прикривають сідниці і підкреслюють довгі стрункі ноги. Волосся актриси розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж і загадковий вираз, вона крокує по вулиці і наче манить за собою.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.