37-річна українська співачка мешкає в Росії, екссолістка групи "ВІА Гра" Анна Сєдокова дала позитивну відповідь на пропозицію руки і серця від 28-річного баскетболіста Яніса Тімма.

Про це написала сама зірка на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Мені здається, «до тебе» не було. Ти з'явився і змінив моє життя, показавши мені, що означає справжня любов.

Тепер, я знаю точно, що означає «любити більше за життя». Любити не дивлячись ні на що. Ми пройшли через багато що, наш досвід і наші помилки, кожен день дають нам можливість цінувати навіть секунду один з одним, кожну дрібницю, кожен дотик, але сьогодні є ТИ і Я і є наше дивовижне сьогодення і майбутнє.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Я обіцяю тобі стати найкращою дружиною для тебе, тільки для тебе, кращим другом і партнером, кращою мамою нашим дітям. Я дякую Богові за кожну секунду з тобою і сумую кожну секунду без тебе. Ти моя вічність.

Я сказала тобі «ТАК». Так, я вийду за тебе, найкращий чоловік у всій Всесвіту", - написала Сєдокова.

Також в мережу був викладений відеоролик, на якому Сєдокова показує обручку. Із-за якості зображення розглянути його складно, але колір і форма дають можливість припустити, що це виріб з білого золота або платини, прикрашене розсипом діамантів.


Це стане не першим шлюбом для зірки. Раніше Сєдокова була одружена з екс-футболістом київського "Динамо" і збірної Білорусі Валентином Белькевичем, від нього у неї народилася донька. Крім того у неї є дочка від другого шлюбу, з Максимом Чернявським, і син від бізнесмена Артема Комарова. Про відносини Сєдокової і Тімма стало відомо в 2019 році. Заради української співачки спортсмен залишив сім'ю.

Яніс Тімма - гравець російської баскетбольної команди "Хімки" і збірної Латвії. У 2013 році Тімма виставив свою кандидатуру на драфт НБА і був обраний останнім, під загальним 60-м номером командою "Мемфіс Гріззліз". У 2015 році клуб передав права на Тимму "Орландо Меджік" в обмін на Люка Риднура. Влітку 2019 року баскетболіст підписав контракт на два сезони з підмосковними "Хімками".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше