Подорожі в екзотичні і не дуже місця цього року складнодоступні для українців, і для зірок також. Тому все частіше в соціальних мережах зірок можна побачити фотографії водного спорту на Дніпрі. Дніпро - місце для плавання, веслярства, плаванні на яхтах і катанні на дошці. Надя Дорофєєва також не оминула можливості насолодитись водним відпочинком і Дніпром: зірка виставила веселу фотографію, зроблену на яхті.

Відповідний знімок був розміщений на сторінці Дорофєєвої в соціальній мережі Facebook.

я цэ люблю! 📷 @schnaideranton

Geplaatst door Надя Дорофеева op Donderdag 23 juli 2020

На світлині вона поруч із своїм чоловіком, Володимиром Дантесом. З ними дві пари їхніх друзів: усі молоді, щасливі і усміхнені. В сонцезахисних окулярах, з вітром у волоссі, засмагою. Проте фотографія дещо пікантніша: блогер і телеведучий Ян Го, один із друзів Дорофєєвої, поклав свою руку на груди дівчини. Оскільки дівчина розслаблена - можемо зробити висновок, що вона дала дозвіл на такий тактильний контакт.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Фотографія зроблена чи то дуже рано, чи то пізно: сонця зовсім немає, небо важке. Надя вдягнута у красиву літню сорочку з довгим рукавом - чудова річ, щоб як прикривати тіло від сонячних променів, так і холоду влітку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.