Відома російська актриса театру і кіно Рената Литвинова досить часто ділиться з шанувальниками робочими моментами і особистими кадрами на своїй сторінці в instagram. Цього разу епатажна співачка знялася в незвичайній фотосесії біля річки.

Відповідну фотографію, на якій Литвинова позує в чорній сукні і гумових чоботях, актриса розмістила в соціальній мережі.

Варто відзначити, що зірка серіалу "Межа. Тайговий роман" вибрала епатажний образ. Рената одягла чорну сукню вільного крою з нерівномірним подолом. До нього підібрала капелюшок з широкими полями на стрічці і гумові чоботи.

"Зібралася відвідати Монголію, але там виявилася бубонна чума. Розвиваю внутрішній туризм – на річці, яка протікає поруч. Куди поїхати?" - написала Рената.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Шанувальники були приємно здивовані новим знімком улюблениці. Деякі запропонували теледіві місця для ймовірних поїздок.

"Рената, нехай Земфіра покаже вам Башкирію!", "Рукави, як складені крила", "Як чорний лебідь", "Яка краса!", "Капелюх схожий на крила, можете літати, куди хочете", - зазначили в коментарях підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 53-річну Ренату Литвинову останнім часом переслідують неприємності. Не встигла актриса прийти до тями після аварії, як отримала штраф суду.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рената Литвинова згадала деталі ДТП на свій День народження.

Також портал Знай.uа писав, що Рената Литвинова відвернулася від фанатів після фатальної ДТП: "Зі мною не все в порядку".