Артистка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко вирішила кардинально змінила зовнішність і здивувала шанувальників яскравим кольором волосся. Вона змінилася, як сама написала в фуксію, але шанувальникам такий колір здався ближче до баклажана, тобто фіолетового. Відео преображення актриса опублікувала в Instagram.

"Відразу хочу сказати, що я не божевільна! Це тонік 😏 Блонд хороший тим, що можна експериментувати без шкоди для волосся💆‍♀️ А поки літо, такий яскравий колір дуже до речі. Так, зараз він дуже насичений, але поступово буде вимиватися і змінюватися😍😍😍 Продюсер схвалив😂👍 Правда, доведеться оновити або перебрати свій гардероб😅😅 P. S. дякую моєму колористу за яскраві зустрічі😅", - пише Булітко.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

Крім того, вона зізналася, що сама не очікувала від себе такої сміливості.

"Я сама не очікувала, що буду фарбуватися в специфічні кольори. Але блонд якраз тим і хороший, що дозволяє пробувати нове без шкоди для волосся. А зараз літо, так що побути яскравою не буде зайвим. Тим більше, це тонік. Він поступово вымоется, а я постійно буду різною!", - зізналася вона.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Фанати прийшли в захват від преображення артистки і зробили їй масу компліментів в коментарях.

"Віка тобі йде!", "Ви походу і без волосся супер", "Все ..здаюся..я за кольором вашого волосся не встигаю", "Еее... поверни довге волосся без цієї х**обори", " Знають дорослі і діти, найкращий номер 23!! 🔥 Вікуся,ти вогонь", "Вам дуже йде цей колір", "Наша Лада Седан", " Я в шоці! Не думала що вам буде так класно з цим кольором", "мені здається, Вам всі кольори йдуть", "Баклажанчик", "Блін😂відразу захотілося баклажанову ікру", "Клас, красиво", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Булітко зізналася в романі з колишнім Білик.

Як повідомляв Знай. ua, Булітко з "Дизель шоу" засікли в пологовому будинку.

Також Знай. ua писав, що зірка "Дизель шоу" Булітко в спокусливому халатику змусила чоловіків пускати слину.