Російська співачка українського походження Анастасія Стоцька, яка нещодавно оприлюднила фото свого сина Олександра, якому виповнилося дев'ять років, зізналася, що засумувала за скандалами.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram

Так, знаменитість процитувала відому радянську актрису театру і кіно Фаїну Раневську, ймовірно, натякаючи, що її сумно без скандалів.

"Щось давно мені не кажуть що, я бл*дь. Втрачаю популярність", - написала Стоцька, виклавши фотографію, на якій вона в чорній кепці та сорочці позує перед камерою.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Варто зауважити, що напередодні артистка також явила шанувальникам свого сина Олександра, який вкрай схожий на не менш відомого Філіпа Кіркорова, який був її продюсером з 2002 року.

Також слід додати, що після народження первістка у 2011 році, Стоцька заявила, що блокуватиме всіх користувачів Instagram, які в коментарях напишуть, що її син схожий на Кіркорова.

Син артистки

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дочка Анастасії Стоцької зростає копією дитини Кіркорова

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кіркорова помітили з новою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кіркоров різко схуд на 40 кілограмів.