Лижичко Руслана Степанівна є українською співачкою і продюсером. Початок кар'єри співвідноситься до перемоги на фестивалі “Слов'янський базар” ще в 1996 році. У 2004 році виграла конкурс “Євробачення” з піснею “Wild Dances”, що є англомовною версією пісні “Дикі танці”. Серед нагород можна назвати почесне звання народної артистки України, орден «За інтелектуальну відвагу» і премію імені Василя Стуса.

У недавній публікації Руслана постає перед публікою на фотографії між двох скель, при цьому показуючи свою гарну фізичну підготовку в 47 років. У публікації вона описує любов до лісу в Карпатах і важливість його збереження. На фото вона зібрана і серйозна, а одягнена в чорні шорти і майку, демонструючи загар.

Співачка Руслана, скріншот: Instagram
Співачка Руслана, скріншот: Instagram

Незважаючи на громадянську позицію і заслуги перед Україною — підписників в соціальній мережі Instagram у неї трохи більше 15 тисяч. “Як красиво!!! Шкода що не можу приїхати з Криму”, “Вікові краї!” “Яка краса! Обов'язково приїду в Карпати! Вже запланувала!” — так описують свої емоції користувачі від побачених фотографій. Всі вони стосуються красивих видів і практично не зачіпають особистість Руслани Лижичко.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що Собчак та інші особи російського шоу-бізнесу висміяли зґвалтування Костюшкіна в дитинстві.

Як повідомляв "Знай.uа" популярна співачка втекла з Росії і вирішила жити спокійним, тихим життям в Іспанії, виїхавши туди разом з донькою.

Знай.uа писав про архівне фото, яке показала примадонна російської і радянської естради Алла Пугачова, на якому молодою і млосно тримаючою курильний мундштук.