Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив несподіваний і кумедний кадр з минулого, показавши, як виглядав в далекому 1997 році, коли йому було всього 19 років. Так, артист навчався в Харківському державному університеті мистецтв, закінчивши його театральне відділення, а численним шанувальникам запропонував вгадати, кого зображує на знімку, давши підказку - це відома особистість.

Доброго ранку☀️ Ловіть раритетик 😉 1997 рік Це театралка( театральний університет). Гра. Кожен з нас показував відому особистість. Кого показував я ?👇🏻 p.s. правильна відповідь - ввечері у сторіз Маленька підказка. Не дивіться не обличчя і на його випадання. Там я нічого не показую. Зрозуміло що воно і так у мене китайсько - монгольське.)) Бо всі пишуть Брюс Лі та Джекі Чан))) Тут вся справа в динаміці пози і в кольорі штанів.РБ

Українці одразу ж почали відгадувати, проте вирішили, що Сергій пародіював іноземних співаків і акторів. Найбільш розповсюдженими відповідями були Брюс Лі і Фредді Меркьюрі.

Пізніше в Сторіс сам Бабкін зізнався, що зображував Олега Скрипку, лідера популярної української групи "Воплі Відоплясова", творчість якого обожнює до цих пір.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.