Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав сонячне фото з салону авто, примірявши футболку яскраво-червоного кольору.

Так, артист зазначив, що давненько не балував численних шанувальників новими селфі, а також пожартував, що "розкатав губу" і тепер займається самолюбуванням. При цьому на знімку шоумен виглядає дуже молодо, що відразу помітили його фанати, засипаючи Максима компліментами.

Що-то давно я вас не балував самолюбуванням 😌 раскаталгубу

Фолловери залишилися в захваті: "ого,тобі що 20????🔥", "Ну красень ж!Дуже позитивне фото!Гарний усміхнений чоловік у стрічці-балдьож!Продовжуй в тому ж дусі !👍👍👍", "Гарний парубок)", "Вам тут неначе 25 років", "І навіть губи збільшувати не треба... ого які...🙃😍👍", "Максим ви мій улюблений артист", "ви молодієте)) в саду мабуть приховуєте молодильні яблучка?", "Ох красень))))😘😘😘", "Скоро в школу!)".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.