Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила трепетний кадр, показавши, як проводить літній вечір на одній з терас столичного закладу.

Так, артистка приміряла розкішне довге плаття персикового кольору, розшите маленькими різнокольоровими комахами: метеликами, бабками, жучками, а казковий образ доповнила туфлями-човниками і червоним обручем на голові. При цьому Катя пожартувала, що її голова "витає в хмарах".

Голова у хмарах :) літо2020

Фолловери залишилися в захваті і від ніжної Каті, і від її шикарного вбрання: "Яка гарна сукня🔥", "Сукня шалена", "Красуня!👍", "Сукня🔥😍👍", "Шикарна сукня!!!! І весь образ в цілому", "Красуня! Така ніжна, зворушлива! 🔥🔥😍😍", "Таке ніжне👍", "Дуже ніжний образ", "Чарівне!!!", "❤️Лебідонька!!", "Катя Ви чудова.", "Так витончено , дуже красиво .! ❤️ 👏👏👏👏 .", "Дуже гарна Осадча👍👍".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників
Показати ще

До речі, раніше Катя Осадча виставила сімейне селфі з чоловіком Юрієм Горбуновим та сином Іваном, позуючи на тлі зелених пагорбів і мальовничого краєвиду. Так, артистка трепетно привітала численних фанатів з Днем сім'ї, любові і вірності 8 липня, ніжно обіймаючи своїх найрідніших чоловіків. Варто відзначити, що зіркова пара приховує обличчя Івана від чужих очей

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше