Відома українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно відзначала тридцятирічний ювілей творчої кар'єри, часто радує численних фанатів яскравими фото і відео на сторінці в Instagram. В цей раз зоряна красуня порадувала мережу новим фото з чотирирічним сином Табризом, а у підписі до нього звернулася до фанатам за порадою.

Як видно, на знімку Ірина і хлопчисько відображені на красивому пляжі, а на задньому плані видно відомий турецький парк розваг. На прогулянку співачка вийшла в мішкуватому чорному вбранні з яскравою кепкою на голові і оригінальними капці на ногах. А Табриз позує у світлій футболці і темних шортах. У підписі до кадру Білик поділилася враженнями від відпочинку, а також звернулася до фанатам за порадою. "Сьогодні побували в прекрасному парку розваг @thelandoflegends, і попри таку величезну кількість прекрасних атракціонів і одного з найкращих аквапарків, @tabrizakhmadov мене запитав: "Мамо, коли ти купиш мені телефон?". Як ви вважаєте, в якому віці дитина може мати свій телефон?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Ірина Білик раптово змінила стиль, шанувальники не впізнають.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала, як виглядала в молодості.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ірина Білик зворушила історією з дитинства, фанати не стримують сліз.