Маша Полякова – 15 річна дочка співачки-суперблондинки Олі Полякової, яка вже встигла зібрати свою армію прихильників в Instagram, яких тепер часто радує яскравими фото і відео. Цього разу дочка зірки виклала в мережу забавне рекламне відео, а в підписі до нього також продублювала свою рекламу. Очевидно, юна красуня не втрачає можливості і вже непогано заробляє на рекламних інтеграції в соцмережі.

У відео Машу можна побачити на вулиці, вона стоїть на дворовій доріжки, серед густої літньої зелені, і розповідає про турагенції. Для зняття ролика вона одягла стильний костюмчик в спортивному стилі, який складається з широких штанів і короткого топіка без бретелей. Її довге волосся розпущене і недбало укладене, на обличчі легкий макіяж, а в руках вона тримає білого милого песика. У підписі до публікації Полякова написала: "Пістолетики, відпочинок і має бути відпочинком без жодних проблем, і я саме вам раджу турагентство @goldenfly.bc що б ви провели свій відпочинок просто шикарно. Всіх люблю". Фанати не залишили без уваги таку публікацію дівчата, і почали активно обговорювати це відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.