Популярна українська співачка Оля Полякова, яка зайняла місце Володимира Зеленського у шоу "Розсміши коміка" і була тренером гумористичного шоу "Ліга Сміху", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала спекотне фото в бікіні і розповіла, що збирається робити консервацію, а саме, кабачкову ікру.

Як видно, Оля відображена у дворі свого будинку, видно, їй сильно жарко, бо вона ходить в одному купальнику. На новому фото зірка зображена на весь зріст, на ній кокетливе бікіні, сонцезахисні окуляри, а розпущене волосся розпатлане вітерцем. У підписі до кадру Полякова жартівливо написала: "На дачі! Пішла готувати кабачкову ікру!". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію артистки, засипаючи її компліментами в коментарях. Деякі жартують, що на карантині суперблондинка Полякова перетворилася в домогосподарку, а інші захоплюються її простотою і відсутністю комплексів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.