Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали трепетну серію фото зірки з її давнім PR-спеціалістом Павлом Орловим. Так, аудиторія Тіни зворушливо привітала чоловіка з днем PR-менеджера 28 липня, написавши масу теплих побажань.

Павло вже багато років займається стратегією просування співачки, супроводжує красуню на всіх заходах, концертах і навіть стежить за публікаціями в соціальних мережах Тіни. При цьому сама артистка не раз відзначала, що вони не тільки колеги, але і хороші друзі.

Сьогодні день PR -спеціаліста ❤ В цей день , нашому улюбленому @pavelorlov бажаємо багато творчих ідей, позитивного настрою, нескінченного натхнення! Успіхів та реалізації планів! Любимо❤

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Успіхів🔥 ❤️", "Від душі вітаємо!!!💯🙌💋", "Вітаю, більше натхнення і творчих ідей😍❤️🔥🔥🔥", "кращий❤️", "Та що ви мені говорите? ! Тут 100% близькість", "👏 супер", "Вітаю 🥳🥳".

До речі, Тіні Кароль вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка ніяк не коментує ці чутки, фолловери як і раніше сперечаються що це - метод для залучення уваги до проекту "Голос" чи щирі почуття.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.