Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий тизер кліпу на пісню "Воом boom", режисером якого став епатажний Олександр Гудков. Так, артистка напевно заінтригувала численних фанатів прем'єрою, запланованою на 31 липня, адже сам ролик можна з легкістю описати як "нічого не зрозуміло, але дуже цікаво", чого тільки коштує палаючий скрипаль і "наїзниця" на іграшковій конячці.

Варто відзначити, що попередній кліп на хіт "Новий Рим" в стилі хоррор для Світлани зняв Алан Бадоєв, проте багатьом шанувальникам ролик "не зайшов".

Вас чекає великий сюрприз , Пані та Панове !!!😛 ПРЕМ'ЄРА 🔥🔥🔥 31.07

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "РЕЖИМ ОЧІКУВАННЯ: АКТИВОВАНИЙ 😍🔥🔥", "АААА, НЕ ДАРЕМНО Я МОЛИЛАСЯ ВСІМ БОГАМ😂😍", "ААААААААААААА, ЯК ДОЧЕКАТИСЯ??😍😍😍😍", "батюшки, як цікаво", "Спасибі СВІТЛАНА СЕРГІЇВНА", "ОАОАОАОА ШВИДШЕ Б 😻🔥", "Відвал всього просто😍", "Та це ж бомба".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.